Trabzon'da bir liseye devam ederken tanıştığı 34 yaşındaki S.Ö. ile arkadaş olan ve evlilik hayalleri kurmaya başlayan 16 yaşındaki E.E'nin bu hevesi önce okulu asmasına, ardından evden kaçmasına kadar gitti. Sık sık S.Ö. ile buluşmak için evden kaçan E. E sevgilisiyle iş yerinde buluşmaya başladı. Genç kızı durduramayan aile, sonunda sevgilisi S.Ö hakkında reşit olmayan kızı alıkoymak suçlamasıyla dava açtırdı.
Cahilliğimden faydalandı
Trabzon 1. Sulh ceza mahkemesinde görülen davada konuşan E.E Ben okula gittiğim dönemde sanıkla tanıştım. Öncelikle arkadaş şeklinde ilişkimiz vardı. Daha sonra da bu ilişkimiz duygusal olarak devam etti. Bu dönem içerisinde sürekli olarak sanığın işyerine gidip gelmeye başladım. Bu nedenle de okulu aksattım. Daha sonra ise bir ev kiralayarak 3-4 ay birlikte kaldık. Sanık benim cahilliğimden faydalanarak benimle birlikte olduğu için kendisinden şikâyetçiyim dedi.
Kayıp ilanı verdim
Görülen davada kızının sanık S.Ö. ile tanışmasının ardından devamlı evden kaçtığını ve 4 ay hiçbir haber alamadığından yakınan baba Fikri E. 4 ay boyunca eve gelmeyen kızımı bulabilmek için internet sitelerine ve gazetelere kayıp ilanı verdim. Bu kayıp ilanını gören S.Ö ise kızımı eve gönderdi. Reşit olmayan kızımla 4 ay boyunca birlikte olan kişiden şikayetçiyim dedi.
Beni dinlemedi
Reşit olmayan kızı alıkoymak suçlamasıyla 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açılan Sanık S.Ö ise, sevgilisine sürekli olarak ailesinin yanında kalmasını ve evden kaçmamasını söylediğini belirterek, ben kendisini uyardım. Ama o hiç dinlemedi dedi.
KIZIMI ALIKOYDU!
Evden kaçarak S.Ö. ile yaşayan 16 yaşındaki E.E.nin evden kaçmasını engelleyemeyen ailesi reşit olmayan kızı alıkoymak suçlamasıyla, E.E ye dava açtı.
İlk yorum yazan siz olun