Besi üreticilerinin uygun şartlarda kredi kullanılmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Samsun ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği, ile TEB Bank kredi anlaşması yaptı. Üyelerin muhtelif finansman ve nakit yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla imzalanan protokol ile birlik üyelerine özel faiz oranı ve vadelerle kredi imkânı sunuluyor. Kırmızı Et Bafra Şubesinde gerçekleştirilen protokol, TEB Bank Bafra Şube Müdürü Hasan Çalık ile Samsun ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Başkanı Erdal Doğan tarafından imzalandı.
Samsun ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Başkanı Erdal Doğan, Birlik üyelerimize her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin en büyük sorunu olan hayvan yemini yurt dışından ithal ederek girdi maliyetlerini yarı yarıya düşürdük. Üyeler adına bu sorunu çözmüş bulunmaktayız. Ayrıca TEB Bankasıyla anlaşma yaparak, üyelerimizin harman kart ve kredi kullanması için protokol yaptık tüm ilçelerdeki üyelerimiz için hayırlı olsun dedi. TEB Bank Bafra Şube Müdürü Hasan Çalık'da, Besi üreticilerine yönelik geç kalmış bir uygulamayı hayata geçirdiklerini, bundan sonraki süreçte iyi diyaloglar içerisinde çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
Kırmızı Et Üreticileri Birliği ile TEB Bankası kredi anlaşması yaptı
Samsun ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği ile TEB Bank arasında, birlik üyelerine yönelik kredi protokolü imzalandı.
İlk yorum yazan siz olun