Kazanlar yardımlarla kaynıyor

Hayırseverler işadamları, kurum ve kuruluşların katkılarıyla Bafra Belediyesi Aşevi'nde günde 3 bin 500 kişiye yemek dağıtılıyor

Bafra Belediyesi Aşevi'nde kazanlar önceki akşam da Bafra Balkan Türkleri Derneği'nin katkılarıyla kaynadı. İftar yemeğinde bir araya gelen Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Belediye Meclis Üyesi Osman Genç, Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Bafra Şubesi Başkanı Memduh Aksu ve yönetim kurulu üyeleri, D.P. Bafra İlçe Başkanı Kadir Bıçakçı, Gazi Paşa Mahalle Muhtarı Kemal Bandır ve Mevlana Mahallesi Muhtarı Recep Şener, aşevinde vatandaşlarla birlikte yemek sırasına girdiler.

RAMAZAN'DAN SONRA DA DEVAM EDECEK
Yemek kuyruğunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Şükrü Neiş şunları söyledi: "Halkımızla birlikte olarak, onlarla aynı duyguyu yaşayabilmek için birkaç akşam öncesi Kızılay Derneğimizin vermiş olduğu yemeğe de katılmıştık. Katkılarını esirgemeyen kurum kuruluş ve değerli işadamlarımızın verdiği yemeklerde bulunmaya çalışıyoruz. Yine bu akşam burada halkımızla birlikte yemek sıramıza girerek iftarı bekliyoruz. Bu yıl 2 bin kişilik yemek dağıtımıyla başlanan buradaki hizmet, 3 bin 500 rakamına ulaştı. Ayrıca kurum olarak 2 bin 500 kişiye gıda yardımında bulunduk. Temennimiz aşevimizin Ramazan ayı sonrasında da faaliyette tutulması ve ihtiyaç sahibi insanlarımızın yemeklerinin kapısına kadar götürülmesi. Bu anlamda bizlere katkıda bulunan işadamlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu konuda bize çok katkıda bulundular. Ortaklaşa hareket ederek bu programları gerçekleştirdik. Dileğimiz bundan sonraki yıllarda da bu işadamlarımızın sayısının artarak katkılarının devam etmesi."

GÜNCEL Haberleri