Kazanan taraf olacağız

Yeşil-Beyazlı ekip, pazar günü oynayacağı zorlu Kartalspor karşılaşmasına kesin galibiyet gözüyle bakıyor. Teknik Direktör Mehmet Birinci, oyuncularına güvendiğini söyledi

KARTAL'A DİKKAT
Birinci Lig'de alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapan Giresunspor'da gözler pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kartalspor karşılaşmasına çevrildi. Teknik Direktör Mehmet Birinci yönetiminde çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlı ekipte, moraller yerinde. Artık geri dönüşü olmayan çok hayati maçlar oynadıklarını dile getiren Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Birinci, "Kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız" dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI
Kartalspor'un çok iyi bir takım olduğunu ifade eden Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Birinci, "Hedeflerimiz açısından mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma. Bu konuda oyuncularıma güvenim sonsuz. Çalışmalarımız bu yönde yoğun tempoda devam ediyor. Taraftarımızın desteğiyle bu zorlu müsabakadan en iyi sonuçla ayrılacağımıza inancım tam. Buradan tüm Giresunlu futbolseverleri pazar günü oynayacağımız Kartalspor maçına bekliyoruz" diye konuştu.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri