Kaymakamı protesto ettiler

Samsun'un Tekkeköy İlçesin'de esnaflık yapan vatandaşlar İlçe Kaymakamı Köksal Şakalar'ı bulunduğu lojmanın önüne gelerek'Köylerine hizmet yapmadığı için protesto ettiler

Samsun'un Tekkeköy İlçesi 19 mayıs Mahallesi Esnafları önceki akşam, Tekkeköy Kaymakamı Köksal Şakalar'ın Bulunduğu lojman önünde toplanarak, Kaymakam Köksal Şakalar'ın İlçeye Bağlı Köylere hizmet götürmediği gerekçesiyle lojman önünde toplanarak tepki gösterdi.
KENDİSİNE GELİNCE KUL HAKKI YOK VATANDAŞA GELİNCE VAR
Tekkeköy Kaymakamı Köksal Şakalar'ın İlçeye geldiği günden buyana koltuğundan kalkıp hiçbir hizmet yapmadığını iddia eden vatandaşlar. 'Kaymakam beye Özel İdareden Özel Kıyak geçiyorlar diyerek tepkilerini dile getirdiler. Vatandaşlar Tekkeköy Kaymakamı Köksal Şakalar'ın Cami ve Okullara gönderilmek istenen Kum ve Çakıl'ın Köy Hizmetlerine ait kamyonla taşınmasına kul hakkı var diyerek yardım gelen yardımında geri çevirdiklerini söyleyerek, Kendisine ait 4.katındaki lojmanına Özel İdare Tarafından verilen 30-40 bin TL,turarında asansör yaptırınca kul hakkı olmuyormu diyerek isyan ettiler. Vatandaşlar Tekkeköye bir sürü kaymakam geldiğini ancak, lojmanına çıkmak için 4. katına özel asansör yaptırmadı. Samsun İl Özel İdaresi Köy yollarına gelince ödenekte sıkıntı var diyor ama iş kaymakama gelince bir asansör için 30-40 bin tl, civarında asansör yaptıyor. Özel İdareden Kaymakam Beye Özel İlgimi var diyerek köylerine bir an önce yardım gelmesini istediler.
ÖZEL İDAREDEN KAYMAK GİBİ KIYAK
Samsun'un Tekkeköy İlçesin'de market işletmecisi olan Hasan Sertaş Konuşmasında,'Tekkeköy Kaymakamının işi siyasete döktüğünü ifede ederek sözlerine şu şekilde devam etti: Tekkeköy Kaymakamı köyümüze gelen kum ve çakıl köy hizmetleri kamyoneti ile taşınmasına kul hakkı var diyerek izin vermedi. Ama kaymakam bey kendi işine gelince 4.Kattaki jolmanına 30-40 bin TL,turatında asansör yaptırması kul hakkı olmuyormu. Bu konu hakkında kaymakam beyle konuştuk dilekçe yazdık ama bir sonuç alamadık. Konu bu şekilde uzayınca kaymakam beyle ters düştük. Daha sonra işletmiş olduğum markete devamlı polis göndererek, gelen müşterilerimize devamlı cezai işlem uygulatıyor bu vatandaşa yapılan büyük bir haksızlıktır. Özel İdare Köy yollarına gelince para bulamıyor ama iş kaymakam beyin 4. kattaki lojmanına gelince asansör yapmak için 30-40 bin TL,tutarın'da para bula biyor. Özel İdare'den Tekkeköy Kaymakamına kaymak gibi kıyak yapılıyor diyerek tepkisini dile getirdi.
Bekir DURAN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (37)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNCEL Haberleri