Kemeröz, Canik Belediyesinin, ilçede alt yapısı tamamlanan mahallerde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüğünü belirtti.
Karşıyaka Mahallesi'nde üst yapı çalışmalarının gecikmesinde ki sebebin SAMGAZ, SASKİ ve TEDAŞ'ın alt yapı çalışmalarından kaynaklandığını belirten Kemeröz, şunları kaydetti:
"Alt yapısı tamamlanan yollarda üst yapı çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürüyor. Mahallerimizde yapılacak olan parke, bordür ve asfalt işlerinin yapımı belediyemizce ihale edilmesine rağmen tüm bu alt yapı çalışmalarından dolayı vatandaşlarımız mağdur oldu. Ancak alt yapı çalışmalarında son aşamaya gelinmiştir. Bu nedenle bir yandan tüm alt yapısı tamamlanan sokaklarımızda parke ve bordür çalışmalarımız başladı."
Yapılan çalışmalarla Karşıyaka Mahallesi'nin Samsun'un en güzel mahallesi olacağını ifade eden Kemeröz, ''Kısa bir süre sonra Karşıyaka Mahallemiz anıtlarıyla, yürüyüş yollarıyla, yeni parklarıyla düzenli trafik akışıyla, parke ve asfalt yollarıyla Samsun'un en modern mahallesi olacaktır. Ülkemizde ses getirecek bir projeye sahip yeni belediye hizmet binamız da Karşıyaka Mahallesi'nde yer alacaktır" diye konuştu.