Karataş, Öztürk ve Durukan'dan Adnan Bahadır'a ziyaret

Avrasya Terminalleri A.Ş. Samsun Otogarı Müdürü Engin Karataş, Metro Turizm Samsun Bölge İşletmecisi Galip Öztürk ve Avukat Galip Can Durukan, Denge Medya Grubu Başkanı Adnan Bahadır’ı yeni çalışma ofisinde ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Samsun’un ulaşım yapısı, şehirlerarası taşımacılığın mevcut durumu ve önemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Misafirler, Denge Medya Grubu’nun kent kamuoyuna yönelik çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek Bahadır’a yeni ofisinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Denge Medya Grubu Başkanı Adnan Bahadır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin tüm dinamikleriyle iletişim halinde olmaya önem verdiklerini ifade etti. Bahadır, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri