Karamangil; “Çözüm uzakta değil”

DSP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhun Karamangil, seçim çalışmaları çerçevesinde Fındıcak, Başalan ve Sarıbıyık köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti

Vatandaşların dertlerini dinleyen DSP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhun Karamangil, “Bu bölgenin birçok sorununu yerinde tespit ettik, bu görev halk tarafından bize verilirse bu yörenin sahipsizliğine son vereceğiz” dedi.

“TARIM POLİTİKALARI YANLIŞ”
İktidarın yanlış tarım politikaları uyguladığını belirten Karamangil, şunları söyledi; “Bölgede eskiden tütün tarımı yapılırdı. Tarım politikasının yanlış uygulanması nedeniyle artık tütün yetiştirilemediği gibi diğer ürünlerden de randıman almak, bu gübre ve mazot fiyatları ile mümkün değil.”

SİYASET Haberleri