Kamu kurumlarının temsilcileri ve gazeteciler pickleball oynadı

Samsun'da kamu kurumlarının temsilcileri ile basın mensupları, sağlıklı yaşamın ve fiziksel aktivitenin önemine dikkati çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikte pickleball oynadı.

Samsun Valiliği, Canik Kaymakamlığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü ve Samsun Pickleball Derneği işbirliğinde Canik Tenis Kortları'nda düzenlenen etkinlikte, katılımcılar pickleball sporunu deneyimledi. Canik Kaymakamı Şeref Aydın, etkinlikte gazetecilere yaptığı konuşmada, Samsun Valiliğinin himayesinde sporu hayatın merkezine yerleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Sporun özellikle bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam açısından önem taşıdığını belirten Aydın, kentteki spor tesislerinin ve altyapısının güçlü olduğunu, bu potansiyeli değerlendirmek istediklerini ifade etti.

Pickleball sporunu vatandaşlara tanıtmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla bir araya geldiklerini anlatan Aydın, "Gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spora ilgi duymalarını, sporla vakit geçirmelerini istiyoruz. Özellikle kamu görevlileri arasında bu sporu yaygınlaştırmayı hedefliyoruz." dedi. Aydın, spor tesislerinin yanı sıra kamu kurumlarının bahçelerinde de uygun alanlar oluşturmayı planladıklarını belirterek "Hem zamanımızı daha kaliteli geçirmiş olacağız hem de bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam anlamında daha iyi bir adım atmış olacağız." diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı da etkinliğin hareketli yaşamı teşvik etmek amacıyla düzenlendiğini söyledi. Kamu kurumlarının yöneticileri ve basın mensuplarının katılımıyla farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirten Ayrancı, pickleball sporunun Samsun'da yaygınlaştırılması için işbirliklerini sürdüreceklerini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri