İmircik Festivali hazırlıkları başladı

İstanbul'da faaliyet gösteren İmircik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenecek İmircik Festivali hazırlıklarına başlandı.

Dernek Başkanı Hüseyin Korkmaz, üyeler Yakup Kibar, Nevzat Dayı ve Özen Değirmenci ile derneğin gençlik kolları başkanı Arslan Yarar, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Korkmaz, "Hem festivalimizi hem de Havzamızı İstanbul'da tanıtmak için çalışmalara başlandı. İnşallah 23 Ağustos Perşembe günü İmircik Mahallesi Koru mevkisinde gerçekleştireceğimiz festivalimize yoğun katılım bekliyoruz." diye konuştu.

İkiz de ilçenin tanıtımı için belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"İlçemizde her geçen yıl düzenlenen festival sayısı artmakta. Önceleri hep duyardık Karadeniz'de yapılan festivalleri. Şimdi hemşehri derneklerimizin sayesinde bu tür festivaller ilçemizde de yapılmaya başlandı. İlçemiz için yapmış olduğunuz çalışmalara teşekkür ederim." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri