İLYAS KUBİLAY MELEĞİ!

Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Pendikspor maçı öncesi attığı tweetle ''Durdurulması imkansız bir klasik: İlyas Kubilay Meleği!!! Uç İlyas uç... Bu akşam bizi de uçur... Sana  tüm şehir olarak güveniyoruz! '' şeklinde güvenini dile getirmişti. İlyas da o güveni boşa çıkarmadı.

Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Pendikspor maçı öncesi attığı tweetle ''Durdurulması imkansız bir klasik: İlyas Kubilay Meleği!!! Uç İlyas uç... Bu akşam bizi de uçur... Sana  tüm şehir olarak güveniyoruz! '' şeklinde güvenini dile getirmişti. İlyas da o güveni boşa çıkarmadı. Karşılaşmada maç golsüz devam ederken 81. dakikada gönderdiği füzeyle kilidi açan İlyas Kubilay Yavuz'u Yüksel Yıldırım özel olarak tebrik etti.

'SENİ SEVİYORUZ'
Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Pendikspor karşısında bir gol bir asistlik performans göstererek yıldızlaşan İlyas Kubilay Yavuz'u, sosyal medya hesabı Twitter'dan tebrik etti. Yetenekli oyuncuya övgüler yağdıran Başkan Yıldırım, "İlyas Kubilay konusunda ne kadar haklı olduğumu Allah bu gece bizlere gösterdi. Bizi uçurduğun için sana sonsuz teşekkürler ediyoruz İlyas Kubilay Meleği. Bu gece yine uçtun ve uçurdun bizleri. Sonsuz teşekkürler sevgili kardeşim. Seni seviyoruz" ifadelerini kullandı.

"HEDEFE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK"
Daha sonra 2-0 kazanılan galibiyetten ötürü Kırmızı-Beyazlı takımı tebrik eden Yıldırım, attığı tweette şu ifadelere yer verdi: İstanbul'da evime geldim. Samsun'dan çok mutlu bir şekilde dönüş yaptık. Hepimiz mutluyuz 2-0 lık Pendikspor galibiyetinden dolayı. Teşekkürler Yılport Samsunspor! Tüm futbolcuları ve teknik ekibi tebrik ediyorum ve hepsini yanaklarından öpüyorum. Hedefe bir adım daha yaklaştık. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri