İkinci 'center' şart

Samsun İkinci El Otomotivcilerin Derneği Başkanı Hasan Kahyaoğlu, 80 dükkan kapasiteli yeni plazanın mevcut galerilere yetmeyeceğini belirterek, "Dışarıda kalanlar ya aralarında ortaklık kuracak ya da yeni bir 'oto center' için girişimde bulunacak" dedi

İnşaat çalışmaları devam eden Samsun İkinci El Oto Center hakkında bilgi veren Samsun İkinci El Otomotivciler Derneği Başkanı Hasan Kahyaoğlu, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti.
MERKEZDE OTOMOBİL
SATAN KALMAYACAK
Samsun Oto Center'ın kapasitesinin kentte bulunan ikinci el otomotiv sektöründe hizmet veren kuruluşların tamamını barındıramayacağını belirten Kahyaoğlu, "Samsun Oto Center tamamlandıktan sonra Samsun merkezinde ikinci el oto alım satımı yapan işletme kalmayacak. 80'nin üzerindeki bu rakam, yeni oluşumları da beraberinde getirecektir. Ya galeriler kendi aralarında birleşerek ortaklaşacak ya da Samsun Oto Center haricinde, onun yakınlarında hizmet vermek için bir girişimde bulunacaktır. Gereken izin ve yapılanma sağlandığı takdirde 80 işletmenin haricinde bulunanların yeni bir oluşumla hizmet vermeye devam edebilme ihtimali mevcuttur" dedi.
M.Ali ORMANCI

GÜNCEL Haberleri