FARKLI BİR TUTUM İÇİNDE OLMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL
Keyifli bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette gündem, İl Başkanlığı kongresi oldu. Dereli,''Genel Merkez'in kararı Osman Çetinkaya. Biz de farklı tutum ve davranış içerisinde olmayız.Bizim de adayımız Osman Çetinkaya'dır diyerek kongrede Çetinkaya'yı destekleyeceklerini yineledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adnan Bahadır ise,''Dereli'ye sizin bu tavrınızı çarpıtmak isteyenler var. Açıklamalarınızı tam tersi yansıtarak kamuoyunu yanıltıyorlar.''dedi. Ardından Dereli sıcak karşılama ve misafirperverliği için Bahadır'a teşekkür etti. Ziyaret birlikte fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Bekir DURAN
Hüseyin Dereli, kararını yineledi
Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli ve beraberindekiler Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı ziyaret etti.
Yorum Yap
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.