Hizmeti, adaleti, kalkınmayı seçin

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Kıran ve Reşadiye Mahalleleri'nde gerçekleştirdiği toplantıda vatandaşların hizmeti, adaleti ve kalkınmayı seçeceğine inandığını ifade etti

Seçim çalışmalarına hız veren Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Kıran ve Reşadiye Mahalleleri'nde vatandaşlara seslendi. Burada bir konuşma yapan Kaldırım, vatandaşların 29 Mart'ta tercihini hizmetten, adaletten ve kalkınmadan yana kullanacağına inandığını söyledi. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Kaldırım, “Halk kararını vermiş. Hizmeti, adaleti ve kalkınmayı seçmiş. Bize de bu büyük teveccühe layık olmak kalıyor. Hizmet uzun soluklu bir yarış. Bu yarışta halkı memnun edebilmek, projelerle buluşturmak, geleceğini güven altına almak gerekiyor. Bu düşünceden hareketle, hizmetlerle dolu 5 yılın dolu dolu geçtiği Gazi Belediyesi'de yapılamayanları yapmanın gururunu yaşıyoruz. Sadece günü kurtaran değil, geleceğe yatırım yapan bir anlayışın yer aldığı yönetim şeklimiz halkın her kesiminden büyük destek aldı. Aldığımız bu destekle çıktığımız yolda büyük bir oy farkıyla seçimleri kazanmamıza sadece sayılı günler kaldı” dedi.

“PROJE VE HİZMET KONUŞUYORUZ”
Diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarına göndermede bulunan Kaldırım, halka bu zamana kadar yaptıkları hizmetleri ve yapacakları projeleri anlattıklarını, polemiğe ve kavgaya girerek ucuz bir siyaset yapmadıklarını söyledi. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde gerçekleştireceğini belirttiği projelere değinen Kaldırım, “Dev İlkadım Anıtı ve Atapark Projesi, Okullar Bölgesi Projesi, Kürtün-Çatalarmut Vadisi Rekreasyon Çalışmaları, Kent Merkezi Otopark Projeleri, Kapalı Yüzme Havuzu, Toplu Konut Projeleri, Baruthane Vadisi Peyzaj Çalışmaları, Tarihi Binaların Restorasyonları, Unkapanı İlkadım Düğün Salonu'nun yenilenmesi, küçük işletmelere yönelik Site Projesi, Yaşlılar Koordinasyon Merkezi, Demokrasi Kürsüsü, Modern Hayvan Barınağı, Mobil Acil Hizmet Birimi, Gezici Bilgievleri gibi onlarca projeyi hayata geçireceğiz. Aynı zamanda Gazi Belediyesi çatısı altında hayata geçirdiğimiz Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK), Çok Amaçlı Gençlik Merkezi (ÇAGEM), Çok Amaçlı Hizmet Binası, Kadın-Gençlik Koordinasyon Merkezleri, Geri Kazanım Projesi gibi topluma mal olmuş projelerimizi de tüm İlkadım İlçesi'nin geleceğine yönelik çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

DEMİR, “HER KESİMİ KUCAKLIYORUZ”
Kaldırım'ın ardından yaptığı konuşmada mahalle sakinlerine seslenen AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti'nin başarılı yöneticilik anlayışının yerel yönetimlerde de fazlasıyla hissedildiğini söyledi. Her kesimi kucaklayan bir belediyecilk anlayışı ile herkesime hizmet ettiklerinin altını çizen Demir, şunları söyledi; “Çalışmalarıyla her kesimi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla yönetilen belediyelerimize bakın, bir de AK Parti'li başkanlar tarafından yönetilmeyen belediyelere bakın. Fark ortada. Bu farkı bu seçimlerde kapatacağız. İlkadım İlçesinde de büyük bir oy farkıyla seçilecek olan Başkan Kaldırım'ın kendisine duyulan bu güveni nasıl ortaya koyduğunu gördük. Görmeye de devam edeceğiz.”

KURNAZ; “REKOR BEKLİYORUZ”
Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım'dan rekor beklediklerini ifade eden AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ise, “AK Parti'nin iktidar gücü, başarılı çalışmaları ve Başkan Kaldırım'ın halk tarafından gördüğü büyük güven ve sevgi bu seçimlerin sonucunu da net bir şekilde ortaya koyuyor. Bu seçimler İlkadım İlçesinin geleceğe yönelik yatırımlarının da başlangıç tarihi olacak” diye konuştu.

SİYASET Haberleri