'Hizmete devam edilecek'

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, yerel yönetimlerde başarı yakalayan AK Belediyelerin, beldelerde de hizmete talip olduğunu dile getirdi

Ağcagüney ve Dikbıyık Beldeleri'nde dün gerçekleştirilen törenlerle AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışları yapıldı. AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Başkan Köse, “Beldelerimizde hizmete devam etmek istiyoruz.” dedi. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve yönetimi, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, Ağcagüney Belediye Başkanı Kemal Öztürk, Dikbıyık Belediye Başkanı Davut Sancar, Hürriyet Belediye Başkanı Mehmet Aydın, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı açılışlarda coşkulu anlar yaşandı.

“5 YILDA ÇOK İŞLER YAPTIK”
Ağcagüney ve Dikbıyık beldeleri sakinlerinden belediye başkanlıkları ve İl Genel Meclisi'ni isteyen AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, “Beldelerimizin yol, su, elektrik ve alt yapı gibi sorunlarının giderilmesi için 5 yıldır çok kapsamlı çalışmalar yaptık. Belediye Başkanlarımız ve İl Genel Meclis Üyelerimizle birlikte beldelerimiz ve bağlı köylerin sorunları konusunda sık sık bir araya gelerek çözüm üretecek projeleri hayata geçirdik. Sizlerden 5 yıl daha yetki istiyoruz” diye konuştu.

“BELDE BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA KEFİLİM”
Çarşamba İlçesi'ni bir bütün olarak düşündüklerini ifade eden Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ise konuşmasında şunları söyledi; “Biz Çarşamba'yı bir bütün olarak düşünüyoruz. Yok, orası belde yok orası köy diye bir ayrım içerisinde hiç olmadık. Yasalar ve imkânlarımız çerçevesinde beldelerimize destek olmaya çalıştık bundan sonra da aynı çabamız devam edecek. Köyleriyle birlikte nüfusu 150 bini aşan ilçemiz sakinleri için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Biliyorum ki belde belediye başkanlarımız da aynı aşk ve şevkle çalışıyor. Beldelerimizin her zaman destekçisi olacağız. Zaten onlarla laiğiyle çalışıyorlar.” Açılış sonrası Dündar, İlçe Başkanı Köse ve beraberindekiler, Ağcagüney esnafı ve sakinlerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet ettiler.

SİYASET Haberleri