Unkapanı Mahalle Muhtarı Selahattin Çelik, Unkapanı Caddesi üzerinde ve ara sokaklarda bulunan işlevsiz elektrik direklerindeki kablolarının caddeyi ve sokakları örümcek ağı gibi sardığını söyledi ve bu duruma duyarsız kalan YEDAŞ'a da tepki gösterdi. Çelik ayrıca hırsızların bu direklerin üzerine çıkarak evlere rahatlıkla girebildiğini söyledi. Hırsızlara adeta yol gösteren bu direkler üzerinde YEDAŞ tarafından bir an önce çalışma yapılması gerektiğini dile getiren Muhtar Çelik, yetkilileri yaylım ateşine tuttu.
YEDAŞ'IN ARACI MI YOK?
100. Yıl Bulvarı'nın tam ortasında bulunan Unkapanı kavşağındaki 4 tarafı birden aydınlatan direğinde aylardır yanmadığını söyleyen Çelik, "YEDAŞ yetkilileri bu durumu görmüyor mu? Bizim uzun merdivenlerimiz olsa biz çıkıp tamir edeceğiz. YEDAŞ'ın bu direkleri tamir edecek aracı yok mu?" dedi.
Doğuş ÖZDEMİR
Hırsızlara yol gösteriyor
Unkapanı Mahallesi Muhtarı Selahattin Çelik, hırsızların Unkapanı Caddesi üzerinde ve ara sokaklarda bulunan işlevsiz elektrik direklerinin üzerine çıkarak evlere rahatlıkla girebildiğini söyledi
İlk yorum yazan siz olun