İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren, Kadın Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, MHP İlkadım Kadın Kolları eski Başkanı Sebahat Karakurt ve Koordinasyon Merkezi üyeleri ile bir araya gelen Bayan Demirtaş, 2010 yılında 3200 aileye çeşitli yardımların ulaştığını, yaklaşık 10 bin ihtiyaç sahibine de ihtiyaç fazlası muhtelif elbise ve eşya yardımında bulunduklarını kaydetti. İlkadım Belediyesi Hayır Çarşısı'nı daha da genişleterek büyüttüklerini söyleyen Bayan Demirtaş, ihtiyaç sahibi her vatandaşın muhtarlıktan aldığı fakirlik belgesi ile Hayır Çarşısı'na başvurmaları halinde, ihtiyaçlarına göre yardımcı olacaklarını belirtti.
YARDIMLARI BEKLİYORUZ
Bayan Demirtaş, "Amacımız Kadın Koordinasyon Merkezi olarak gönüllü üyelerimizle birlikte, veren el ile alan eli bir araya getirmektir. İhtiyaç sahibi daha çok vatandaşımıza ulaşmaktır. Bu maksatla hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Sadece İlkadım ilçesi olarak değil tüm Samsunlu hayırseverlerimizi İlkadım ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yardımlarını bekliyoruz. İhtiyaç fazlası elbise ve eşyalarını belediyemiz tarafından, adreslerinden alınmak üzere, 230 30 65 nolu telefonumuza bildirebilirler. Biz İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi olarak, şimdiden duyarlılıklarından dolayı bütün hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Hayır Çarşısı umut oluyor
İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Başkanı Lütfüye Demirtaş, ihtiyaç sahibi her vatandaşın muhtarlıktan aldığı fakirlik belgesi ile Hayır Çarşısı'na başvurmaları halinde, ihtiyaçlarına göre yardımcı olacaklarını belirtti
İlk yorum yazan siz olun