Halkın umudu şans oyunları

Şans oyunlarına halkın bakışı her geçen gün değişiyor, umut kapısı haline gelen şans oyunlarını her kesimden vatandaş oynuyor

Gençlerin çoğunun kolay para kazanma olarak gördüğü şans oyunlarına yaşanan ekonomik kriz nedeniyle rağbet yükseliyor. Alım gücü düşen halk, parayı şans oyunlarında arıyor. Şans oyunları oynatan bayilerin önünde uzun kuyruk oluşturan halkın içinde gençler kadar orta yaş kesiminin de olması dikkat çekiyor.
DAHA ÇOK İŞSİZLER RAĞBET EDİYOR
Önceki yıllarda talebin az olduğu şans oyunları son yıllarda halkın umut kapısı haline gelmiş durumda. Daha çok işsizlerin oynadığı oyunların, son yıllarda her kesime yayılmış durumda olması ise dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle ucuz olarak oynatılan şans oyunları, halkın büyük ilgisini görüyor. 1 TL ile 5 TL arasında değişen şans oyunları halkın kendilerini ekonomik yönden etkilemediğini düşünüyor.
Mustafa ALTINKAYNAK

GÜNCEL Haberleri