GOLCÜLERİN REKABETİ NEFES KESECEK

Sezonun en kritik mücadelesi yarın Manisa'da oynanacak. İki takımın 17 gollü forvetleri arasındaki rekabet maça damgasını vuracak.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 2019-2020 sezonu şampiyonunu büyük ölçüde belirleyecek olan 32 puanlı Manisa Futbol Kulübü ve 55 puanlı lider Yılport Samsunspor arasında oynanacak olan mücadele yarın Mümin Özkasap Stadında saat 13:30'da başlayacak  İki takımın da büyük önem verdiği sezonun en kritik maçında gözler golcü oyuncularda olacak.

17'şer golle TFF 2.Lig'de gol krallığını paylaşan Bahattin Köse ve Serdar Deliktaş'ın yarınki maçta sergileyecekleri performans iki ekip için de belirleyici olacak.

DÜĞÜM ÇÖZÜLECEK
Lider Yılport Samsunspor'un golcüsü deneyimli oyuncu Bahattin Köse bu sezon kırmızı-beyazlılara 17 gol ve 4 asist ile katkıda bulunarak takımını sırtladı. Manisa Futbol Kulübü'nün golcü ismi Serdar Deliktaş ise 17 gol ve 2 asist ile başarılı bir performans sergiledi. Yarın oynanacak olan, şampiyonluk düğümünü çözecek mücadelede özellikle Köse ve Deliktaş'ın performansları maçın sonucuna direkt etki edecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri