Gökçek'ten Giresun Pidesi hüneri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ayvasıl Liman Restaurant'ın Ankara'daki şubesinin açılışında tezgahın başına geçerek ünlü Giresun pidesini yaptı.



AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli ile birlikte katıldığı açılışta Başkan Gökçek, beyaz önlüğü ve eldivenleri giyerek geçtiği tezgahın başında, büyük bir incelikle açtığı hamurla Giresun'un ünlü kapalı pidesini hazırladı. Kırk yıllık pide ustalarını aratmayan ve büyük bir hünerle açtığı kapalı pideyi fırına veren Gökçek, daha sonra pişen pideleri açılışa katılan misafirlere ikram etti. Fırının başında pide yaparken çekilen fotoğraflarını twitter'da paylaşan Gökçek, twitter takipçileri tarafından,"yerel yönetimler ve politikadaki başarısının yanında 10 parmağında 10 marifet" şeklinde yorumlanarak büyük ilgi gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri