kişilik heyetle halkı bilinçlendiren Canik Belediyesi, ilçede bulunan 20 bin konutu tek tek dolaşıyor
Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, "Çevre Temizlik ve Geri Dönüşüm Bilgilendirme Projesi" kapsamında oluşturduğu 14 kişilik heyetle ilçede çalmadık kapı bırakmıyor. Projenin uygulanabilirliği açısından eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü, geri dönüşümde ciddi mesafe kat etti. Geri dönüşüm bilgilendirme ekibi ile Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret eden Temizlik İşleri Müdürü Basri Mıhçı, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
20 BİN KONUT TEK TEK DOLAŞILIYOR
Canik'te bulunan 13 mahallede geniş çaplı bir geri dönüşüm çalışmasını başarılı bir şekilde yürüttüklerini söyleyen Temizlik İşleri Müdürü Basri Mıhçı, ilçede bulunan 20 bin konutu tek tek dolaşıp halkı bilinçlendiriyoruz. Amacımız geri dönüşümü olan atıkların ülke ekonomisine kazandırılması ve çevre temizliğinin daha hijyenik olarak özverili bir şekilde yapılmasını sağlamak. Aylık 220 ton katı atığın toplandığı ilçemizde geri dönüşümde önemli mesafeler aldık. Çalışmalarımızı haftanın üç günü sürekli olarak yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
TEMİZ TOPLUM TEMİZ ÇEVRE
Geri dönüşümün ihmale gelmeyecek bir konu olduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Temiz toplum, temiz bir çevre için elimizden geleni yapmalıyız. Halkımıza geri dönüşüme göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum" dedi.
Geri dönüşümde büyük atılım
Canik Belediyesi, katı atıkların çöp olmadığını yürüttüğü başarılı geri dönüşüm çalışmalarıyla halka anlatıyor. "Çevre Temizlik ve Geri Dönüşüm Bilgilendirme Projesi" kapsamında oluşturduğu 14
İlk yorum yazan siz olun