'Gençleri çok önemsiyoruz'

TÜGVA Samsun İl Başkanlığı yönetiminin ziyaret ettiği Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlerle el ele olmaya, birlikte çalışmalar gerçekleştirmeye, projeler hayata geçirmeye büyük özen gösteriyoruz" dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Başkanı Hakan Durmuşoğlu ve TÜGVA Samsun İl Başkanlığı yöneticileri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.

Türkiye Gençlik Vakfı'nın faaliyetleri hakkında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya bilgi veren Başkan Durmuşoğlu, “Ülkemizin hedeflerine ulaşması, geleceğe güvenle bakması için en önemli etken gençlerdir. Gençlerin gerek sosyal hayat içerisinde hak ettikleri yere ulaşmaları, gerek siyasi alanda yer bulabilmeleri için özellikle son dönemde atılan ciddi ve somut adımlar var. Biz de bu adımlara destekçi olabilmek adına yola çıktık. Sosyal, kültürel, istihdama ve eğitime dayalı projelerin hazırlığı içerisindeyiz. Gençlere yapılan yatırımların, geleceğe yapıldığının bilincindeyiz. Bu anlamda bizler de bu ülkenin, bu kentin gençleri olarak elimizi taşın altına koyuyoruz” dedi.

TÜGVA yönetiminin ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gençlere büyük önem verdiğini vurgulayarak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana geride bıraktığımız sürece gençlerle el ele olmaya, birlikte çalışmalar gerçekleştirmeye, projeler hayata geçirmeye büyük özen gösteriyoruz. Gençlerin aynı çatılar altında toplanarak, hem ülkeleri hem de şehirleri için bir şeyler yapmak istemesi beni mutlu ediyor. Bu kapsamda Türkiye Gençlik Vakfı Samsun İl Başkanlığı'nın başarılı çalışmalar yapacağına olan inancım tamdır. Gençlerimizin bu çalışmalarında yapabileceğim ne olursa, imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya üzerinde Hadisi Şerif yazılı bir çerçeve hediye eden TÜGVA Samsun İl Başkanı Hakan Durmuşoğlu, “Samimiyetiniz, mütevazılığınız ve gençlere önem vermeniz, sizi bizler için çok önemli hâle getiriyor”dedi. Başkan Taşçı da ziyaretinin anısına Başkan Durmuşoğlu’na Atakum ilçesini simgeleyen bir el emeği ürün hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri