Genç'in eğitim gururu

Canik'te öğrenciler tarafından hazırlanan projeler görücüye çıktı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, iyi bir gelecek için kaliteli eğitim yuvaları kurduklarını ifade ederek, "Eğitime yaptığımız yatırımların boşa gitmediğini görmek gurur verici" dedi

Canik Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı "Tübitak" ve "Bu benim eserim" projeleri kapsamında ilçede bulunan okullardaki öğrenciler tarafından hazırlanan projeler, Canik Kültür Merkezi'nde açılan sergi ile görücüye çıktı.

ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Serginin açılışı öncesinde Emrullah Efendi İlköğretim Okulu öğrencilerinin verdiği mini konser dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu ile öğretmenlerin katıldığı sergide öğrencilerin eserleri beğeni topladı.

KALİTELİ EĞİTİM YUVALARI
Sergilenen projeleri inceleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'in geleceğinin sağlam olduğunu gördüğünü söyledi. İyi bir gelecek için kaliteli eğitim yuvaları kurduklarını, bunun da meyvelerini almaya başladıklarını ifade eden Başkan Genç, "Canik'te okul sayısını 7'den 21'e çıkardık. Fiziki sorunlarını çözdüğümüz okullarımızın teknolojik eğitim yuvaları haline getiriyoruz. Buralardan yetişecek öğrencilerimizin daha güzel şeyler üreteceğine inanıyorum" dedi.

YATIRIMLAR BOŞA GİTMİYOR
Öğrencilerin hazırladığı projelerin kendisini son derece heyecanlandırdığını ifade eden Başkan Genç, "Eğitime yaptığımız yatırımların boşa gitmediğini görmek gurur verici. Bugün çocuklarımızın neler yapabildiklerini görmek, beni gelecek adına daha çok umutlandırıyor. Geleceğimiz için eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz. Anaokulundan üniversiteye kadar eğitimin bütün kademelerinin bulunduğu Canik, eğitimin de merkezi olacaktır" diye konuştu. Tören sonunda dereceye giren okullara başarı belgeleri verildi.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri