Genç İşadamlarının Samsun duyarlılığı

Sıkıntımız Samsun

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAGİD) Başkanı Orhan Sever "Meselemiz Samsun. Bizler, şehrimizin sıkıntısını kendi sıkıntımız yapan insanlarız" diyerek kamuoyuna anlamlı bir mesaj gönderdi


Samsun Genç İşadamları Derneği (SAGİD) yeni Başkanı Orhan Sever, dün Samsun'daki yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Sever'e, SAGİD Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği kahvaltıda Samsun gündemine ilişkin sorun ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldı.


SAGİD KURUMSALLAŞIYOR
Toplantıda kısa bir değerlendirme yapan SAGİD Başkanı Sever, derneğin genel amaçlarından bahsetti. Kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atmaya hazırlandıklarını ifade eden Sever, "Kurumsal kimliğimizi kazandıktan sonra veri tabanı oluşturmak için çalışmalarımızı hızlandırdık. Son günlerdeki sessizliğimizin nedeni bu altyapı çalışmalarıdır. Tek amacımız Samsun için çalışmak, Samsun'la ilgili olan herşey hakkında fikir sahibi olmak ve en önemlisi de Samsun'da istihdamı artırmak. Bizler Samsun'un çocuğuyuz, Samsun çocuklarıyla kısa ve uzun vadeli işler yapıyoruz" diye konuştu. Toplantıya DENGE Gazetesi Editörü Fatih Kelleci de katıldı.


İSTİHDAM PROJELERİ VAR
Şirketin yaş ortalamasının 35 olduğuna dikkat çeken Sever, genç olmanın verdiği dinamizmi de iyi bir şekilde kullanarak, Samsun için projeler üreteceklerini söyledi. İş dünyasının önündeki en önemli sorunun istikrarsızlık olduğunun altını çizen Sever, şöyle konuştu: "En büyük sorun istikrar. Bununla ilgili çalışmalarımız var. İstihdam projeleri üretmek ve varolan projeleri geliştirmek için çabalıyoruz. Bunları hayata geçirirsek Samsun adına iyi işler yapmanın mutluluğunu yaşayacağız. Ayrıca, projelerin yanı sıra Samsun'daki STK'ların da sayısının artmasından yanayız."


SAMSUN'U DERT EDİNİYORUZ
Amatör bir ruhla hareket ettiklerini kaydeden SAGİD Başkanı Sever, bu ruhu yitirmedikleri taktirde iyi çalışmalara imza atacaklarını kaydetti. Sever, "Enerjimiz yoğun. Meselemiz Samsun. Bizim Samsun'dan başka bir konumuz yok. Bizler, Samsun'un, şehrimizin sıkıntısını kendi sıkıntımız yapan insanlarız. Bundan sonra Samsun'un isminin geçtiği tüm çalışmalarda olacağız, Samsun'a katkı sağlamak için geceli gündüzlü çalışacağız" şeklinde konuştu.


GÜNCEL Haberleri