Gazi ilçesinde göreve geldikleri günden itibaren aralıksız olarak beldenin değişimi ve gelişimi için çalıştıklarını söyleyen Başkan Kaldırım, bu sürecin sonunda dönüp arkalarına baktıklarında hayata geçirdikleri projelerin önemini bir kez daha anladıklarını belirtti.
HERKESİME HİZMET EDİYORUZ
Hayata geçirdikleri her projenin, belde halkını yakından ilgilendiren çalışmaları kapsadığını ifade eden Başkan Kaldırım, Gazi Belediyesi olarak sadece bir kesime değil, her kesime hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolda önemli mesafeler kat ettik. Şimdi dönüp arkamıza baktığımızda bizi sürekli destekleyen vatandaşlarımızı ve vatandaşlarımızın faydalandığı önemli projelerimizi görüyoruz diye konuştu.
PROJELERİmiZİ KİMSE HAYAL BİLE EDEMEZ
Hayata geçirilen projelere bakıldığında hayata geçirilmesi bir hayli zor projeler olduğunu ifade eden Başkan Kaldırım, Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK) ile başlayan hizmet atağımızı Çok Amaçlı Gençlik Merkezi (ÇAGEM), Asfalt Plenti, Geri Kazanım Projesi (GEKAP), Derebahçe Spor Tesisleri, Kadın-Gençlik-Özürlüler-Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezleri ile sürdürdük. Yetinmedik Çok Amaçlı Hizmet Binası, Gazi Dershanesi, Toplu Konutlar, 72 Saatte 1 Mahalle projeleri ve daha nicelerini hayata geçirdik. Bizim hayata geçirdiğimiz projeleri kimse hayal edemezken biz belde halkıyla buluşturduk. 58.5 Milyon YTL'lik dev yatırımlarımızla geleceğin Gazi'sini hazırladık dedi.
VEREMEYECEK HESABIMIZ YOK
Projelere en büyük desteği vatandaşların verdiğini de sözlerine ekleyen Başkan Kaldırım, tasarım aşamasında olan onlarca projenin de hayata geçirileceğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde çıkartılan Hizmet Bülteni ile yaptıkları yatırımların kuruşu kuruşuna halka sunulduğunu ifade eden Başkan Kaldırım, veremeyecekleri hiçbir hesapları olmadığını, yatırımları doğru ve yerinde yaptıklarını belirtti. Gazi Belediyesi tarafından hazırlanan bülteni isteyen vatandaşların temin edebileceğini söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Yaptığımız her yatırımın hesabını verdik. 19.2 Milyon YTL'lik borcu, 6.5Milyon YTL'ye indirirken aynı süreçte onlarca projeyi hayata geçirdik. İşte bu sürecin anlatıldığı ve rakamlarla her çalışmanın net bir şekilde ortaya konulduğu hizmet bültenini bütün belde halkımız okumalı diye konuştu.
Hizmet bülteninden bazı başlıklar;
Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK): 1.4 MİLYON YTL
Çok Amaçlı Gençlik Merkezi (ÇAGEM) : 4.5 MİLYON YTL
Asfalt Plenti: 1.6 MİLYON YTL
Çok Amaçlı Hizmet Binası 900 BİN YTL
Derebahçe Spor Tesisleri: 1.2 MİLYON YTL
Ekolojik Yaşam Alanı: 310 BİN YTL
72 Saatte 1 Mahalle: 810 BİN YTL
Okullara Yapılan Yardımlar: 400 BİN YTL
Hizmet Binası: 494 BİN YTL
Parklar ve Bahçeler: 600 BİN YTL
Fen İşleri Çalışmaları: 13.7 MİLYON YTL
Sosyal Yardımlar: 1.9 MİLYON YTL
Koşu Yolları: 64 BİN YTL
Aydınlatma Sistemi: 140 BİN YTL
Kültürel Faaliyetler: 1.7 MİLYON YTL