Gasptan yeniden gözaltına alındı

SAMSUN'da 17 yaşındaki O.A.'nın gasp edilmesine karıştığı iddiasıyla 28 yaşındaki Serdar Ş. gözaltına alındı.

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde oturan 43 yaşındaki G.A. adlı kadın, bir yakınına borç olarak verdiği 4 bin 800 lirayı alması için oğlu O.A.'yı gönderdi. Parayı alıp eve giden O.A., Selçuk Boybey ile Serdar Ş. tarafından gasp edildi. Eve gidip başından geçenleri annesine anlatınca gasp olayı polise bildirildi. Polise ifade veren O.A. olayı anlatıp iki şüphelinin plakasını alamadığı otomobilin modelini ve rengini verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis şüphelilerin kaçtığı marka ve rengine uygun bir otomobilin olaydan bir kaç gün sonra Kastamonu'nun Cide İlçesi Jandarma Bölgesi'nde yaralamalı trafik kazasına karıştığını belirledi. Samsun polisinin girişimiyle hastanede tedavi altına alınan iki şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Tedavisi tamamlanan şüpheliler Kastamonu Adliyesi'ne çıkarıldı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen iki şüpheliden Selçuk Boybey, gasp suçundan tutuklanırken, diğer şüpheli ise serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Savcılığı Kastamonu'da serbest bırakılan Serdar Ş.'nin olayın mağduru olan gençle yüzleştirilme yapılması için yeniden gözaltına alınmasını istedi. Polis bunun üzerine şüpheliyi Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde dün yakalanarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan yüzleşmede O.A., Serdar Ş.'nin de olayda olduğunu söyleyerek teşhis etti. Serdar Ş. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

GASP ZANLISI MAHKEMECE SERBEST

Samsun'da 17 yaşındaki O.A. adlı genci gasp edilmesi olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan Serdar Ş. polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.  (DHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri