Ak Parti Tekkeköy ilçe Teşkilatı olarak, Belediye Başkanı Hasan TOGAR,ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri,kadın kolları,gençlik kolları, mahalle başkanları ve partililer olarak bağış yapmaya geldiklerini belirten AK Parti Tekekköy İlçe Başkanı Yusuf güngör, "Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. AK Parti Tekkeköy İlçe Teşkilatı olarak herzaman Başbakanımızın arkasındayız.İlçemizde en az yüzde 70 oy alarak O'nun Cumhurbaşkanı seçilmesine ve Türkiye'yi büyütmesine, geliştirmesine destek ve katkı vermek istiyoruz."dedi.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,''12 Yıldır Ülkesi için gecesini gündüzüne katan Türkiyenin Başbakanı cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayıp Erdoğan'a destek vermek için buradayız.Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımıza bu kutlu yürüyüşde ona bir nebze destek verebildiysek kendimizi çok şanslı arz ediyoruz.10 Ağustosta Başbakanımız cumhurun başı olacaktır.bundan hiç şüphemiz yoktur.Bizde Tekkeköy İlçesi olarak %70 oy alarak Tekkeköy ilçesinin Başbakanımızın arkasında dimdik durduğumuzu bütün Samsun ve Türkiyeye göstercegiz.''dedi.
ERDOĞAN'A DESTEK VERDİ
Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Tekkeköy belediye başkanı Hasan TOGAR; RECEP TAYIP ERDOĞAN VARSA BIZDE VARIZ YARDIM KAMPANYASINA destek vermek için Tekkeköy ilçesi ziraat bankasına giderek bağışta bulunmuşlardır.
Yorum Yap
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.