Yakakent Kalkınma, Spor, Eğitim Tanıtma Derneği Başkanı ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Kullukçu, Kurumlar tanındıkça, öğretmenler eğittikçe, öğrenciler başarılı oldukça güven kazanır. Toplumun kurumlara olan güveni ne kadar çoksa, desteği de o derece yüksek olur. Buna koşut olarak kurumlar büyür, nesil farklılık kazanır sunulan hizmetin kalitesi beklentileri aşar.
Gençliğe ve eğitime her zaman desteğimiz sürecek, 4+4+ 4 sistemine öğretmenler çok iyi hazırlanmalı öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olması temennisiyle başarılar diliyoruz. dedi.
Erdoğan Cebeci çocuklarına pastalı ziyaret
Yakakent Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Kullukçu ve beraberindeki Kadın Meclis Başkanı Sabriye Günay ve Engelli Meclisi Koordinatörü Cumhur Akdaş, Vali Erdoğan Cebecici ilkokulu ana sınıfı ve uyum çocuklarına ziyarette bulundu.
İlk yorum yazan siz olun