Engel değil, önder oluruz

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün başkanlığında, kasım ayı meclis toplantıları yapılmaya başlandı.

Yapılan toplantı ya Ak Parti İlçe Başkanı Salih Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Abdullah Fırat, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Cahit Kamber katıldı. Başkan Ün, belediye başkanlığına talip olurken herkese eşit davranacakları sözünü verdiklerini hatırlatarak, kendisi için siyasi fikirlerden öte Kavak'ın önemli olduğunu söyledi.

DEVRİM NİTELİĞİNDE PROJELER
Başkan Ün, Kavak'ın geleceği için hangi parti veya siyasi görüşe sahip olursa olsun herkesin elini taşın altına sokmak zorunda olduğunu vurguladı. Kavak'ı Türkiye'nin en güzel ilçesi yapmak için çalıştıklarını belirterek, hazırladıkları projeler hakkında bilgi verdi.Gündem dışı konuşmalarda İlçe Başkanları Meclis Toplantısında şunları söyledi. "Mevcut yatırımların boyutunu orda neler olduğunu problemlerin neler olduğunu insanlarımızla paylaşıyoruz. İlçe halkını ziyaret ediyoruz ve en sonunda da muhtarlarımızla toplantı yapıyoruz. Neler yapılmış, neler yapılmamış, eksikler nelerdir, şuanda beklentiler nelerdir gibi bazı bilgiler alıyoruz. Bu aldığımız bilgilerde il genel meclis üyesi arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Yaşanan sıkıntıları hep birlikte karşılıklı fikir alışverişi olarak yapalım bölge insanına hizmet etmek bizim görevimiz ve işimizdir düşüncesiyle biz yola çıktık. Asli görevimiz bunlardır. Diğer partilerin yalan yanlış ithamlarıyla muhatap olduk ama doğruları yeterince iyi anlatamadık. Teşkilat olarak bu süreçte en önemli görevimiz Ak Parti Hükümetinin Kavak 'ta yaptığı devrim niteliğinde icraatları anlatmaktır."

25 BİN KİŞİYE İSTİHDAM
İlçede kurulacak olan “Çimento Fabrikası”nın Samsun ekenomisinin canlandıracağına değinen başkan Çelik şöyle devam etti.Bakın sayın bakanımız bu sorunların çözülmesi için temaslara başladı.Hamaset ile siyaset olmaz.2011'yılı Samsun için önemli gelişmeler olacaktır.Kavak'ta bunu değerlendirmeli” dedi.

OTOGAR HİZMETE AÇILACAK
Yarım kalan yatırımların bitirilmesi için AKP'olarak el attıklarının altını çizen Başkan Çelik;”Polimik bitmiyor,biz işin çözümünü istiyoruz.Sayın Bakanımızın desteği ile iller bankasının önüne koyacağımız projeler ile bu sorunun da AKP'olarak altından kalkacağız”dedi.

ŞEHİR MERKEZİ YOL YAPIMI İÇİN 30 MİLYARLIK KAYNAK
Aslan Payını Kavak İlçesi iyi kullanacaktır.Yıkım yapılmadan şehir giriş ve çıkışları kullanışlı hale gelecek ve 30 milyarlık kaynak kullanılacaktır.Bizim teşkilatımızın gücü insan sevgisinden, Türkiye sevgisinden gelmektedir. Bu nedenle de partimiz kurulduğu günden bu yana halkımız girdiğimiz bütün seçimlerde bizi Türkiye'de birinci parti yapmıştır." diye konuşmasını tamamladı. CHP İlçe Başkanı Abdullah Fırat ise;”Secilmiş insanlar olarak,İlçemize hizmet etmek için buradayız.Yarım kalan yatırımların bir an önce bitirilerek vatandaşa verilen sözlerin yerine getirilmesini”istedi.

GÜNCEL Haberleri