Emekçiler elimizden alınıyor

Emek Partisi Samsun İl Örgütü adına açıklamalarda bulunan Sait Kocaman, Ak Parti hükümetinin işçi ve emekçi düşmanlığı yaptığını belirterek, "Ülkedeki kapitalist düzen, işçileri emekçileri her gün parça parça elimizden alıyor" dedi

Ülkemizde işten atmaların oldukça yaygınlaştığına dikkat çeken Kocaman, işçilerin hiçbir güvencelerinin olmadığı Türkiye'de Ak Parti hükümetinin işçi düşmanlığı yapmaya devam ettiğini kaydetti.
MÜCADELEYİ SIRTLAYALIM

İşçi sınıfına karşı yapılan saldırılara karşı emekçilerin elinin kolunun bağlı olmadığını ifade eden Kocaman, "Tekel işçileriyle birlikte hava işçiden yana döndü. Antep'te Çemen Tekstil, itfaiye, Diyarbakır tuğla ve metal işçileri mevcut saldırılara karşı direndiler. Türkiye halkı geleceğini burada görmeli ve mücadeleyi sırtlamamız gerekir ifadelerini kullandı.
HALK GÜÇLERİ BİRLEŞMELİ
Tabanda birleşerek, sermayenin sömürücülerinin iş cinayetlerinin sorumlularına, kardeşi kardeşe düşman edenlere karşı, bulunduğumuz her alanda nasıl bir Türkiye istediğimizi bulunduğumuz her yerde ifade etmemiz gerektiğinin altını çizen Kocaman, "İşçisi, emekçisi, sosyal demokratı, solcusu, kadını, genci, sendikacısı, sendikasızı, ezilen sınıfların, halk güçlerinin tabanda bir araya gelerek saldırılara karşı mücadele etmelidir. Çözümsüz bırakılan bütün problemler ancak böyle çözülebilir" diye konuştu.
Berat Doğan ÖZKABADAYI

GÜNCEL Haberleri