EĞİTİMİN MERKEZİ OLACAK

Samsun Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, üniversitede yer alan 7 bölüme ek olarak 4 bölüm daha açmayı planladıklarını açıkladı

Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Canik Başarı Üniversitesi'nin 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 7 bölümde 328 öğrenci ile eğitime başladığını belirterek," Üniversitemiz yerleşkesinde Moleküler Biyoloji, İşletme, Uluslararası Ticaret, PDR, Türkçe Öğretmenliği, İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık bölümleri var. Mevcut 7 bölüme, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, İç Mimarlık ve Okul öncesi İngilizce bölümlerini de dahil etmeyi planlıyoruz " dedi.

BAŞARI'DA NB PROGRAMLARI AÇILACAK

Canik Başarı Üniversitesi öğrencilerinin teknik gezilerle ve programlarla hayatın içerisinde eğitim almalarını sağlamaya çalıştıklarını belirten Rektör Bekdemir, teorik uygulamadan uzak eğitim anlayışının öğrencilerin gelişimini yeteri düzeyde hızlandırmadığını vurguladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile işbirliği yaparak yüksek lisans ve eğitim programlarını açacaklarını söyleyen Rektör Bekdemir, " OMÜ ile İşletme MBA, Eğitim Yönetimi Planlaması MBA ve Sağlık Kurumları Yöneticiliği MBA eğitim programlarını düzenleyeceğiz. Düzenlediğimiz eğitim programlarında doktorlarımız ve işletmecilerimiz sağlık kurumlarında ve işletmeleri alanında yüksek lisans yapma fırsatı bulacaklar. Ayrıca öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz kendisini geliştirmesi yönünde de bir imkana kavuşacaklardır. İşletmecilerimiz de aynı imkanlardan yararlanabileceklerdir " diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri