Mevcut Hükümet binasının fiziki ortamının halkımıza hizmet için kapasiteye cevap veremediği bunun için Canik İlçemizin,çağın koşullarına uygun Canik halkına daha iyi hizmet sunacak modern bir Hükümet konağına ihtiyaç duyulduğu, bu konuda mevcut belediye başkanımızın arsa tahsisi yaptıklarını kendisinin de göreve gelmesi halinde bu sorunu çözeceklerini ifade etti.
Hükümet Konakları vatandaşların Devletini tanıdığı,algıladığı ve gördüğü en önemli mekanlardır. Vatandaşlar devletin gücünü,kudretini buralarda hissederler. Hizmetler kurumlar arasında uyumlu ve ahenkli çalışma ile daha hızlı ve daha kaliteli hale gelir. İnşallah göreve geldiğimizde bütün kurumlarla uyumlu bir şekilde çalışarak Canik ilçesine en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum.
İlçe Milli Eğitim Müdürü ile yapılan ziyarette ise;Gençlerimiz bizim en büyük zenginliğimizdir.Bu gençlerimizi en iyi şekilde eğitim hayatına hazırlamak bizim en büyük görevlerimizden olacaktır.Bunun için üzerimize ne düşerse fazlası ile yapacağız. Eğitimde Canik İlçemizi üst seviyelere çıkarmak için mevcut Belediye Başkanımız Osman GENÇ' in çok katkıları olmuştur,bizde göreve geldiğimiz de Eğitim kurumlarının donanımlarını artıracağız dedi.
EFE 'DEN ZİYARET
Canik AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı İlker EFE İlçe Kurumlarını ziyareti esnasında kurum Müdür ve çalışanları ile bir takım temaslarda bulundu.
Yorum Yap
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.