İftar öncesi Tasavvuf Musikisi dinletisinin sunulduğu gecede Büyükcami Mahallesi Muhtarı Salih Zeki Nayır,Ramazan Ayı içerisinde vatandaşlarımızla bizleri buluşturan Belediye Başkanımız Zihni Şahin'e teşekkür ediyorum dedi.
MUHTARIMIZIN BÜYÜK EMEĞİ VAR
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin iftar sonrası gerçekleştirdiği konuşmada; Mübarek Ramazan Ayında ecdadımızın 350 yıllık yadigarı Büyük Cami önünde böylesi bir gecede sizlerle birlikte olmaktan dolayı oldukça mutluyum.Diğer Mahallelerimizde olduğu gibi Büyükcami Mahallemizdeki İftar yemeklerimizde de Mahalle Muhtarımız Salih Zeki Nayır'ın büyük emeği oldu kendisine teşekkür ediyorum dedi.
350 Yıllık Büyük caminin önünde gerçekleştirilen İftara Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,eşi Şükriye Şahin,Belediye Meclis Üyesi Salih Helvacı,Büyükcami Mahallesi Muhtarı Salih Zeki Nayır,Gazipaşa Mahalle Muhtarı Kemal Bandır,Bafra Belediyesi Daire Müdürleri, AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
ECDADIMIZIN 350 YILLIK YADİGARI
On bir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız bu günlerde Bafra Belediyesi Mahalle İftarlarını Büyükcami mahallesinde sürdürdü.
İlk yorum yazan siz olun