Düşmanlık değil birlik beraberlik peşindeyiz

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Düşmanlık değil, birlik beraberlik peşindeyiz. Herkes kardeş olacak, ayrım olmayacak, bunun için çalışmalar yapıyoruz" dedi

Partisinin Salıpazarı ilçe teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Türk-Kürt, Laz-Çerkez ayrımı yapmadan, herkesin bir arada kardeşçe yaşayacağı bir ülke için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki partililerle Salıpazarı İlçesi'nde bazı ziyaretlerde bulundu. İlk olarak ilçeye atanan Kaymakam İskender Çolak'ı ziyaret eden Demir, 'Hayırlı olsun' dileklerini iletti. Çolak'tan uygulamayı düşündüğü çalışmalar hakkında bilgiler alan Demir, ilçedeki esnafları da ziyaret etti. Partisinin ilçe teşkilatı binasını da ziyaret eden Demir, burada Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya ve teşkilat mensuplarınca karşılandı. Burada partililerle bir araya gelen Demir, muhtarların ve teşkilat mensuplarının talep ve önerilerini dinledi.

SANDIKTA YARIŞAMAYANLAR SOKAKTA
Gündeme dair konuşma yapan Demir, AK Parti ile sandıkta yarışamayanların Gezi Parkı olayları ile sokağa düştüğünü belirterek, "İktidar olduğumuz günden bu yana ülkenin içinde bulunduğu istikrar ve büyüme, bizle sandıkta yarışamayanları adeta sokağa döktü. Yer değiştirilmek için köküyle yerinden çıkarılan ağaçları, 'kesiliyor' diye meydanlara çıkanlar, devletin araçlarını yaktılar, esnafın dükkanlarını yağmaladılar, polise taş attılar, vatandaşın ulaşımını kapattılar. Hükümet olarak dinlemek için heyet çağırdığımızda da bizden, 3.Köprü yapılmasın, yeni havaalanı yapılmasın, kanal İstanbul projesi hayata geçmesin gibi taleplerde bulundular. Bunların ağaçla, yeşille, doğayla alakası yok. AK Parti'ye nasıl zarar veririz, yıpratırız diye düşünüyorlar" dedi.

SANDIKLA GELEN SANDIKLA GİDER
Demokrasilerde sandıkla gelen iktidarların, sandıkla gideceğini söyleyen Milletvekili Demir, "Yapılan çalışmaları millet beğenmezse, önüne sandık geldiğinde bunun cevabını verir. Hamd olsun biz millet ne istediyse, nerede haksızlık varsa çözmeye çalıştık. Herkes kardeşçe yaşasın diye çalışmalar yaptık. Düşmanlık değil, birlik beraberlik peşindeyiz. Kardeşlikten, birlik ve beraberlikten kimseye zarar gelmez. Bunu yaşatmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Konuşmasını tamamlayan Milletvekili Demir'e, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, minyatür serender hediye etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNCEL Haberleri