DÜĞÜN MERASİMİNE KATILDI

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, hemşehrilerinin nişan, nikah ve düğün merasimlerine katıldı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Başarır, Demir, Türkkan, Koçak, Köktaş, Aygül, Cevga ve Demirci ailelerinin nişan, nikah ve düğün merasimlerine katıldı. 
Yonca ve Emre çifti ile Büşra ve Cihan çiftinin düğün, Seher ve Eray çiftinin nikah ve Huri ve Yaşar çiftinin nişan merasimlerine katılan Milletvekili Köktaş mutlu çiftlere iki cihan saadeti dilerken, gerçekleşen merasimlerin aileler için hayırlara vekile olmasını temenni etti. 

Merasimlerde konuşmasına Gaziantep Şahinbey’deki düğün törenine yapılan bombalı saldırıyı lanetleyerek başlayan Milletvekili Köktaş, "Gerçekleşen hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, Yaralılara da acil şifalar diliyorum. 
İnsanların en mutlu gününü kana bulayan hiç bir değer tanımayan insanlık düşmanları bu kez bir düğün yerini matem yerine çevirerek kendisini gösterdi.
Masum insanların, özellikle çocukların hayatına kasteden bu alçak terör örgütünün adı ne olursa olsun biz, millet, devlet ve hükümet olarak mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.
Acımız büyüktür ama herkes emin olsun ki, bizim birlik ve beraberliğimiz, iç ve dış şer güçlerinin bütün bu alçak saldırılarını bozacaktır. Bu saldırılar, ülkemizin içine girmiş olduğu kutlu yoldan, hedeflerinden hiçbir şekilde döndüremeyecektir." dedi.

15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminin püskürtülmesinde kahraman Türk Milletinin olduğunu ifade eden Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti, "Sizlerin yetiştirdiği içinde vatan, millet sevgisi olan, inançlı ve imanlı evlatlar, o asker kıyafeti giymiş hain FETÖ'cülerin tankları, tüfekleri önünde göğsünü siper etti, şehit düştü, gazi oldu. İnşallah yeni evli çiftlerimizin de aynı iman ve inançla, vatanına, milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine inancımız tamdır. Bu düşünceler içinde gerçekleşen merasimlerin ailelere hayırlı olmasını temenni ediyor, çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri