DSİ çalışanları destek turunda

Türk Enerji Sen Orta Karadeniz Şubesi üyeleri, CHP İl Başkanı İhsan Kalkavan'ı ve MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak'ı makamında ziyaret etti

Kamu-Sen'e bağlı Türk Enerji Sen Şube Başkanı İbrahim Örs ve yönetim kurulu üyeleri, yeni CHP İl Başkanı Kalkavan'ı ziyaret ederken, aynı zamanda da geçen ay trafik kazası geçiren CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç'a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

RAPOR SUNDULAR

Kalkavan ile yapılan görüşmede, DSİ çalışanlarına sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Türk Enerji Sen Şube Başkanı İbrahim Örs, "Her geçen gün ekonomik şartlar altında ezilen ve nitelikli eleman kaybına uğrayan DSİ çalışanlarına sahip çıkılmalıdır.Konuyla ilgili yurt genelinde bir çalışma başlattık. Bunun startı Samsun'dan verildi" dedi. MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak'a da bir rapor sunan Türk Enerji Sen yönetimi, DSİ çalışanları için destek istedi.

Miraç Öztürk

GÜNCEL Haberleri