Dolum tesisine 'Hayır'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun, Dereköy Belediyesi sınırları içerisine kurulacak olan Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi'ne 'Hayır' dediklerini belirterek, sokaklara inerek, halkı bilgilendireceklerini söyledi.

Dereköy Belediyesi meclisinden geçtiğimiz aylarda geçerek, bölgeye Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi kurulması için karar alındı. Samsun'da birçok siyasi liderin ve sivil toplum örgütünün, kirli yatırım olduğunu iddia ettiği dolum tesisi için, geçtiğimiz ay Atakum Belediyesi meclis toplantısında MHP grubu olarak karşı çıktıklarını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun, "Biz turizm için önü açık olan ve böyle bir imaj verilmeye de çalışılan Atakum İlçe'sinde böyle kirli bir yatırım istemiyoruz" dedi. Uzun, akademisyenlerden oluşan bir heyetin, halk ile buluşarak başta Dereköy dolum tesisi olsun, tüm kirli yatırımlar konusunda bilgilendirme yapacağını bildirdi.

ATAKUM-GERZE ARASI KİRLİ YATIRIM OLMAYACAK
Başkan Uzun ayrıca, iddialı konuşarak, "Atakum'dan Gerze'ye kadar Dereköy'deki gibi bir kirli yatırım olmayacak" diyerek, çevre duyarlısı vatandaşların kalbini ferah tutmasını istedi. Uzun, öte yandan bölgedeki baz istasyonlarına da savaş açtıklarını dile getirerek, Atakum Belediyesi Metin Burma'nın bu alanda gösterdiği çalışmaların takipçisi olacaklarını da sözlerine ekledi.

Ercan ÜSLÜ

GÜNCEL Haberleri