Dolmuşçular radar kurbanı

Samsun'da şehir içi dolmuş hattı seferleri yapan dolmuş şoförleri hat güzergahları üzerinde pusuya yatan sivil trafik polisleri tarafından fotoğraflandırarak kendilerine kesilen cezalar ile baş edemiyor.

Plakalarına gelen cezaların sebeplerini bile bilmediklerini söyleyen dolmuş hattı şoförleri trafik cezalarının usulsüz kesilmesinden şikayetçi

Bu durumla ilgili görüş bildiren dolmuş hattı şoförleri, trafik kurallarına uymalarına rağmen her gün yeni bir trafik cezasının ellerine ulaşmasını şaşkınlık içerisinde karşıladıklarını belirterek, "Sivil trafik polisleri güzergahlar üzerinde ellerinde fotoğraf makineleri ile pusuya yatıyor. Polislerimiz normalde dolmuşların yolcu indirme bindirme noktaları haricinde yolcu olan dolmuş araçlarına fotoğraflayıp ceza keserken, yol üzerinde yavaşlayan dolmuş hatlarına bile ceza kesiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık" diye konuştu.

"İŞ ÇIĞIRINDAN ÇIKTI"

Trafik cezaları kesilmesi konusunda gerekli deliller olmadan ceza kesildiğini söyleyen başka bir şoför ise, "Elimde onlarca trafik cezası var. Hepimizin ailesi, çocuğu var. Kendimizden emin şekilde kurallara uyarak şekilde ekmek kazanmaya çalışıyoruz. Bir fotoğrafla ceza kesiliyor. Ben fotoğraf olduğuna da inanmıyorum artık. İş çığırından çıktı" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNCEL Haberleri