Medical Park Samsun Hastanesi ve Bahçeşehir Üniversitesinin ortaklaşa yaptığı Nörolojik Bilimler Akademisi Toplantısı Samsun'da gerçekleşti. Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hikmet Çavuş' un ev sahipliğini yaptığı toplantıya Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç oturum başkanlığı yaptı. Medical Park Samsun Hastanesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorlarının yanı sıra Samsun ve çevre illerdeki doktorların da yoğun ilgisi vardı.
Sunum ve soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda ilginç vakalar da tartışıldı. Yrd. Doç. Dr. Akın Akakın ise Endoskopik Anatomi adlı sunumunu 3 D boyutlu görüntüler ile yaptı.
Op. Dr. Hikmet Çavuş Böyle önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duymaktayız. Medical Park Samsun Hastanesi artık daha bilimsel bakış açısıyla, Üniversite olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor. Afiliasyonu sağlayıp emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz. Alanlarında önemli başarılar elde etmiş Hocalarımız da bugün bizimle bilgilerini paylaştı. Bugünkü toplantımızda bilim ile teknolojinin birleşmesi ile kafa tabanı ve beynin anatomik yapısını 3 D sunum ile izleme fırsatı yakaladık. Toplantı da emeği geçen ve katılan tüm hekimlerimize teşekkür ederim. dedi.
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hikmet Çavuş ve Başhekim Op. Dr. Hakan Özcan'a böyle önemli bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için teşekkür eden Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç, Bahçeşehir Üniversitesi ve Medical Park Hastaneler Grubunun işbirliği anlaşması imzalayarak güçlerine güç kattığını söyledi. Dr. Kılıç Bilimsel toplantılarımıza önümüzdeki aylarda da devam edeceğiz. Samsun' da farklı bir organizasyonda tekrar buluşmak isteriz. dedi.
Doktorlar Beynin Yapısını İlk Kez 3d Sunumla İzleme Fırsatı Buldu
Medical Park Samsun Hastanesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nin ortaklaşa yaptığı Nörolojik Bilimler Akademisi Toplantısı'nda beyinin yapısı 3D görüntü eşliğinde anlatıldı
İlk yorum yazan siz olun