DEVRE ARASINA MUTLU GİRMEK İSTİYORUZ

PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Oyuncularımız son derece istekli. Altınordu'yu mağlup ederek devre arasına mutlu girmek istiyoruz" dedi.

NEFES KESEN ÇİFT KALE
Samsunspor, yarın sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen çalışmada teknik direktör Erhan Altın, takımına taktik ağırlıklı anhtrenman yaptırdı. Çift kale maç sırasında sol baldırında ağrı oluşan Mustafa Sevgi, antrenmanı tamamlayamadı, tedavisine hemen başlandığı belirtildi.

FUTBOLCULAR'DAN GALİBİYET SÖZÜ
İdmanı takip eden Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Altınordu maçı için değerlendirmelerde bulundu. Futbolcuların idmanda son derece istekli ve arzulu göründüğünü, bu durumun da kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Metin Ateş, şöyle devam etti: "Yönetim olarak görevi devraldıktan sonra iç sahadaki ilk sınavımıza çıkacağız. İnşallah devre arası öncesindeki son maçımız olan Altınordu mücadelesini 3 puanla tamamlamayı düşünüyoruz. Futbolcularımız bize galibiyet sözü verdi. Altınordu maçının ardından takıma 1 hafta izin verilecek. Daha sonra Samsun'da toplanıp Antalya'ya kampa gidilecek. 3 puanı hanemize yazdırıp sevinmek istiyoruz." NİYAZİ ÖNDAŞ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri