DEPLASMANDA KAYBOLDUK

Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninin yedinci hafta mücadelesinde karşılaştığı Amed Sportif Faaliyetler ile 0-0 berabere kaldı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta yedinci hafta mücadelesine çıkan Yılport Samsunspor, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile sahadan beraberlikle ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar İlyas Kubilay Yavuz ve Atabey Çiçek ve Guido Koçer ile bulduğu fırsatları değerlendiremedi.

Gol sesi çıkmayan maçta Yılport Samsunspor'un pasif futbolu taraftarları hüsrana uğrattı. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Manisa Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalarak liderlik şansını tepen Yılport Samsunspor, Amed deplasmanında da çok kritik 2 puan bıraktı.

PUAN FARKI 4 OLDU
Hücumda etkili olamayan, oyunun kontrolünü eline alıp net fırsatlar yakalayamayan ve sahadan beraberlikle ayrılan Yılport Samsunspor, bu maçla birlikte son iki haftada 4 puan bırakarak zirve yarışında yara aldı. Lider Manisa Futbol Kulübü, sahasında konuk ettiği 1922 Konyaspor'u 6-2 gibi ezici bir skorla geçerek puanını 19'a çıkarırken, Amed Sportif Faaliyetler ile 0-0 berabere kalan Yılport Samsunspor ise 15 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Lider Manisa ekibiyle maçtan önce 2 olan puan farkı 4'e yükselirken, Yeni Çorumspor ve Tarsus İdman Yurdu ise 15 puanla kırmızı-beyazlıları yakalamış oldu. Zirve yarışındaki kritik virajda yara alan ve 2 puan bırakan Yılport Samsunspor'da oyuncuların ruhsuz ve isteksiz futbolu dikkatleri çekti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SAMSUNSPOR Haberleri