DENGELER DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a gelerek Cumhuriyet Meydanında Kamu Kurumlarının yapmış olduğu projelerin açılış töreni dolayısıyla halka hitap etmesi Samsun'daki dengeleri değiştirdi.

HESAPLAR ALT ÜST OLDU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a gelişi, günlerden pazartesi olması, mitingi saatinin ise mesai saati olan 15.00'e denk getirilmesine rağmen, Cumhuriyet Meydanı'nında toplanan kendisini seven büyük bir kalabalığa hitap ederek gönülleri fethetmesi Milletvekili sayısındaki dengeleri alt üst etti. CHP kan kaybına uğradı.

AK PARTİ'NİN OYLARI ARTTI
7 Haziran'da Samsun'dan hangi parti kaç milletvekili çıkaracağını Cumhuriyet Meydanı'ndaki kalabalığa göre hesaplayan Samsun Kamuoyu, daha önce AK Parti 6, CHP 2, MHP 1 Milletvekili çıkarır hesabı yapılırken, Kılıçdaroğlu, Davutoğlu ve Erdoğan'ın mitinglerinden sonra AK Parti 7, CHP 1, MHP 1 Milletvekili çıkarır kanaati kamuoyunda oluşmaya başladı.

CHP ve MHP KARDEŞ PARTİ!
Partinin adında 'Halk' olmasına rağmen Samsun'da kendisini halka tanıtamayan, halkla kucaklaşamayan CHP, bu tutum ve anlayışla kemikleşmiş oylarını da Samsun'da kaybedecek gibi görünüyor. En düşük seviyede reklam ve tanıtım kampanyası yürüten CHP ve MHP'nin Samsun'dan umduğundan daha az oy alacağı tahminleri yürütülüyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GENEL Haberleri