Demirtaş'a hayırlı olsun ziyareti

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Adnan Bahadır, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Yeni geçtiğimiz 29 Mart yerel seçimlerinde İlkadım ilçesi'nden belediye başkanlığına adaylığını koyan ve İlkadım ilçesi yeni dönem belediye başkanı seçilen Necattin Demirtaş, dün makamında gazetemiz İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı ağırladı. Samsun Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Taşlı ve Turkuaz Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Esat'ın da bulunduğu ziyarette, Bahadır, Demirtaş'a yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten dolayı oldukça memnun olduğunu ifade eden Demirtaş ise, DENGE Gazetesinin seçim dönemi boyunca göstermiş olduğu tarafsız ve objektif habercilikten dolayı kendisine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Adem ERDOĞAN

GÜNCEL Haberleri