Demir, çalışmaları inceledi

Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'ni gezen Atakum İlçe Kaymakamı Salim Demir, merkeze hayran kaldığını belirterek, "Eğitim için güzel yatarım olmuş" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Atakum İlçe Kaymakamlığına atanan Salim Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, ile birlikte Eğitim ve Eğlence Merkezi ile yakında hizmete girecek olan Hanımlar kültür Evi'ni gezdi. Eğitim ve Eğlence Merkezi'ne hayran kalan Kaymakam Salim Demir, özellikle eğitim salonlarını gezeken Başkan Bektaş'a 'sizi tebrik ediyorum. Samsun'a güzel bir tesis kazandırmışsınız" dedi.

50 BİN ÖĞRENCİ YARARLANDI
Merkezden bugüne kadar bin 500 öğrencinin yararlandığının altını çizen Başkan Bektaş, "Burada 10 farklı braşta eğitim veriliyor. Özellikle eğitimlerimiz yaz ayıda devam etmiştir. Eğtim bizim birinci önceliğimiz. Özellikle üstünde çok duruyoruz. merkezimizden yararlanan herkes ücretsiz servis aracıyla evlerinden alınıyor" dedi.

HANIMLAR KÜLTÜR EVİ 20 GÜN SONRA AÇILACAK
Başkan Adem Bektaş daha sonra konuklarını çok yakında hizmete girecek olan Hanımlar Kültür Evi'ni gezdirdi. Bektaş, "20 gün içerisinde verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor olacağız. Burası bayanlarımız için tasarlanmış bir alan. Merkezin içerisinde fitnes center, sauna, çocuk oyun alanı, cafterya ve kurs salonlarımız yer almaktadır" diye konuştu.

GÜNCEL Haberleri