Değişimin merkezi olduk

Canik belediye Başkanı Osman Genç, 4.5 yıl içerisinde Canik'in değişimin merkezi olduğunu söyledi

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz sabah kahvaltısında Belediye Evleri Mahallesi Aşık Paşa Sokak sakinleriyle bir araya geldi.

CANİK CAZİBE MERKEZİ OLDU
Kahvaltı sonrasında açıklamada bulunan Yeni, Canik'te yaşanan değişim ve gelişimleri yakinen takip ettiklerini söyleyerek “Canik'te yaşanan gelişim ve değişimin, burasının cazibe merkezi olmasına vesile oldu. Canik'e kazandırılan üniversite, bölgenin en büyük kentsel dönüşümü, sağlık, spor, kültür ve sosyal amaçlı yapılan yatırımlar ve çevre düzenleme çalışmaları, sizlerin verdiği destek ve katkıların eseridir.” diye konuştu. AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, de Canik'te gerçekleşen güzel hizmetleri görmenin gururunu yaşadığını kaydetti.

DEĞİŞİM DEVAM EDRECEK
Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, görev geldiği günden itibaren eğitim yatırımlarına önem verdiklerini dile getirerek , “Türkiye'nin ikinci eğitim kampüsünü, merkezi hükümetimizin de katkıları ile Canik'te yaptık. Bunu yeterli görmeyip, ikinci bir eğitim kampüsümüzü hayata geçirdik. Canik'te yaşanan değişimi görerek, ilçemize yatırım yapan iş adamlarına teşekkür ediyorum. Mart ayında temelini atacağımız Canik Başarı Üniversitesi ile ilçemizin adı, tüm dünyada duyulur hale gelecek. Dünya'da değişimin hız kazandı. İlçemizde de değişim kazanıyor. Sizlerde hem dünyada hem de Canik'te olan değişim ve gelişimi yaşayıp görüyorsunuz. Yaşanan tüm değişimler sizlerin eseri. Sizlerde değişime dur dememek adına yapılan hizmetlere sahip çıkıp, yenilerinin gelmesini sağlayacaksınız. Biz, sizlere yapılan hizmetlerle eserler bıraktık. Bunu da çok konuşarak değil, gece gündüz demeden çalışarak yaptık." dedi.

GÜNCEL Haberleri