Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Daha önceden hazırlanmış bir program dahilinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baş danışmanlarından İhsan Şener ve Yalçın Topçu'yu ziyaret etti.

Külliye'de iki önemli isim İhsan Şener ve Yalçın Topçu'yu makamlarında ziyaret eden Durmuşoğlu, kendileriyle çeşitli konularda istişarelerde bulundu.

TÜGVA Samsun İl Temsilciliği'nin daveti üzerine yakın zamanda Samsun'a gelecek olan Yalçın Topçu ile program hakkında görüşen Durmuşoğlu, Sayın Topçu'nun Samsun'da çeşitli etkinlik ve programlara katılacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iki önemli danışmanına hediye takdim eden Durmuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde çeşitli ziyaretler de gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri