'ÇOCUKLARIMIZA BIRAKILAN EN ÖNEMLİ MİRASLARDANDIR'

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, TBMM'nin kuruluşunun 99’uncu yıldönümü ile aynı zamanda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan’ı yayımladığı bir mesajla kutladı.

Başkan Kılıç mesajında, “23 Nisan demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en bariz göstergesidir. 99 yıl önce Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bu anlamlı günü Çocuk Bayramı olarak ilan etmesi, bağımsız bir ülkenin fikri hür, vicdanı hür evlatları olarak yetişen çocuklarımıza bıraktığı en önemli miraslarındandır.

SORUMLULUĞUMUZ VAR
Evlatlarımızın, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, ülkemizi hep bir adım ileriye taşıyacak nitelikte, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı bireyler olarak yetişmesi ise bizim en büyük temennimizdir. Çocuklarımıza sunduğumuz her türlü imkanın, geleceğimize yapılan birer yatırım olduğundan bilinçle hareket ederek, onların yarını kucaklayabilmeleri adına üzerimize düşen her türlü vazifeyi gerçekleştirme sorumluluğumuz vardır. İnşallah çocuklarımızda kendilerine sunulan bu imkanları en iyi şekilde değerlendirip, şanlı tarihimizden aldıkları özgüvenle büyük başarılara imza atacaklardır.

İLK VE TEK BAYRAM
Dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek ‘bayram’ olan bu günde; kalplerindeki masumiyeti gözlerindeki ışıkla bugünümüzü ve yarınımızı aydınlatan çocuklarımızın sağlıklı bir aile ve toplum yapısı içinde büyümelerini temenni ediyorum. Milletimizin ve tüm dünya çocuklarının ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarını sevgiyle kucaklıyor ve hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri