CHP'de değişim kazanıyor

CHP Genel Başkan Adayı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, Manisa ve Denizli'de değişimden yana tavır koyan adayların kazanmasına çok mutlu olduğunu bildirdi.

Manisa'daki genel kurulda çok büyük bir coşkuyla karşılandığını ve 255 oya karşılık 292 oyla değişim grubunun kazandığını kaydeden Haluk Koç, "Denizli'de ise her iki aday da değişimi istiyor. Hangisi kazanırsa kazansın farketmeyecek. Çok mutluyum." diye konuştu.

Manisa'nın 20, Denizli'nin 14 delegesinin değişimci olmasının ve bu seçimleri CHP Lideri Deniz Baykal'ın muhalefetinin kazanmasının partinin geleceği açısından tüneldeki ışık olduğuna dikkat çeken Koç, "Işık göründü. CHP'nin geleceği parlak olacak. Değişimciler geliyor" dedi.

Koç, Denizli'den sonra Afyon ve Burdur'da yapılacak il ve ilçe kongrelerine katılacağına da işaret ederek, Türkiye'yi dolaşmayı sürdüreceğine dikkat çekti.

SİYASET Haberleri