CHP Samsun'da birlik beraberlik mesajları

CHP Samsun İl Başkanlığı, Tekkeköy’de düzenlenen dayanışma yemeğinde partililerle bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

CHP Samsun İl Başkanlığı, Tekkeköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Tekkeköy Dayanışma Yemeği”nde bir araya geldi. Programa CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Parti Meclis Üyesi Nazan Güneysu ve Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel ile çok sayıda partili katıldı.

Yoğun katılımın olduğu programda, teşkilat üyeleri ve partililer aynı çatı altında buluşarak dayanışma ve birlik mesajı verdi. Gecede yapılan konuşmalarda, örgüt içi dayanışmanın güçlendirilmesi ve birlikte hareket etmenin önemi vurgulandı. CHP Samsun İl Başkanlığı, organizasyonu düzenleyen Tekkeköy İlçe Başkanlığı’na teşekkür ederek, geceye katkı sunan tüm katılımcıları tebrik etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNCEL Haberleri