Canik'te işyeri ...

Canik'te işyeri sayısı artıyorEkonomik kriz kendisini hissettirirken, Canik'te her geçen gün yeni işyerleri açılıyor

Bir iş yerinin açılışına katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, açılan her işyerinin istihdam anlamına geldiğini söyledi. Dünya'da her geçen gün etkisini hissettiren küresel mali kriz sürerken, Canik'te yatırım yapanların sayısı her geçen gün artıyor. Belediye Evleri Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Huma Gıda Şarküteri görkemli bir şekilde açıldı. Açılışa Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve Yönetimi, Meclis Üyeleri,Dükkan sahibi Cengiz Özçelik ve çok sayıda davetli katıldı.

KRİZ, YATIRIMLARLA AŞILACAK
Başkan Genç, "Bugün burada çok nezih bir şarküterinin açılışını yapmak üzere bulunmaktayız. Dünyada varolan kriz nedeniyle herkesim sektörün etkilendiği bir dönemde bu mekanın açılmasına karar veren Cevdet Bey'i tebrik ediyorum. Çünkü krizin üretmekle, yatırım yapmakla aşılacağına inanıyorum. Ekonomimizin canlandırılması adına daha üretken ve girişken olmalıyız. Tekrar mağaza sahibimize helal kazançlar diliyorum. Allah utandırmasın" şeklinde konuştu.
Okunan duaların ardından açılışı Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ve Dükkan sahibi Cevdet Özçelik birlikte yaptı. Açılışın ardından Başkan Genç ve beraberindeki heyet mağazayı gezerek satılan ürünleri inceledi.











GÜNCEL Haberleri